Téged is érintenek a kata-változások?

A jelenlegi kisadózóknak - az új törvény alapján - augusztus 31-én megszűnik a kata adóalanyiságuk, így ebben a hónapban muszáj eldönteniük, hogyan tovább. Mivel az "új katások" kizárólag főfoglalkozású egyéni vállalkozók lehetnek, és csak magánszemélytől származhat bevételük, viszonylag sokan kiesnek a kisadózók köréből.... de nézzük, mik a lehetőségek!

Váltás átalányadóra...

Ha továbbra is egyéni vállalkozóként dolgoznál, nem tartozol ekho "munkakörbe" és ezután is tervezel cégeknek, egyéb szervezeteknek számlázni, akkor választhatod az átalányadózást, amit augusztus 1-től október 31-ig kell a NAV felé bejelentened. Az egyszerű katás adminisztrációnak és a kedvező adózási formának ugyan búcsút kell mondanod, de mi segíthetünk eligazodni az adók és járulékok, bevételek és kiadások útvesztőjében!

Használd a Plutius kalkulátorát és nézd meg, hogyan alakulnának az adó-  és járulékterheid átalányadózás esetén!

 

Sokkolt a végeredmény?

Habár adóterheiden nem könnyíthetünk,
adminisztratív terheid enyhítéséhez minden segítséget igyekszünk megadni Neked.


Átalányadózz egyszerűen és számlázz ingyen a Plutiussal!

Számlázás. Bevételek, kiadások, járulékok, értékhatárok követése. NAV számla-adatszolgáltatás... és még sorolhatnánk. Tudjuk, hogy kisvállalkozóként nem egyszerű a céges ügyvitelt kézben tartanod. Főleg akkor, amikor ilyen hirtelen kell alkalmazkodnod a megváltozott körülményekhez! Mi segítünk Neked! Az ingyenes Plutius vállalatirányítási rendszer megkönnyíti vállalkozásod életét és átláthatóbbá teszi munkafolyamataidat.

lista01

Ingyenes ERP

A növekvő adóterhek mellett megértjük, ha nem szívesen költenél több tízezer forintot egy üzleti alkalmazásra. Tőlünk díjmentesen veheted igénybe a vállalkozásod irányításához szükséges alapfunkciókat!
lista01

Minden egy felületen

A Plutiusban menedzselheted pénzügyeidet, számlázásodat, tárolhatod céges dokumentumaidat, ügyféladataidat, eszközeidet, sőt, még a hírleveleidet is... nem kézenfekvőbb, mint a kockás füzet, excel táblák tömege vagy egy szimpla számlázóprogram?
lista01

Bármilyen adózási formához

Mindegy, hogy milyen mikro- vagy kisvállalkozásod van, 50 fő alatt ajánljuk új katásoknak, átalányadózóknak, társas és egyéb vállalkozóknak is, hiszen vállalatirányítási rendszerünk biztonságossá és hatékonyabbá teszi a céges működést!
lista01

Átalányadózás könnyítéséhez

Az átalányadó keretedet egyszerűen figyelemmel kísérheted a Plutius kontrolling funkciójával, így biztos nem fogod átlépni a törvényben előírt összeghatárt! A fizetendő adóidat, járulékaidat a kalkulátorunk segítségével bármikor megtekintheted! Vállalkozásod nettó árbevételét a Plutiusban kiállított számláid alapján automatikusan meghatározza a rendszer, így nem kell bíbelődnöd a számlák összesítésével.


Regisztrálj most, és próbáld ki ingyen!

 

Néhány perces regisztráció, és elérheted az összes hasznos, díjmentes funkciót!
Legyél te is részese a Plutius-élménynek!


KIPRÓBÁLOM

Miért pont mi?

4 egyszerű indok, amiért bízhatsz bennünk!

Technológia

Lépést tartunk a modern technológiai követelményekkel és a jogszabályi környezettel

Megbízhatóság

Stabil vállalati háttérrel, 20 éves IT tapasztalattal, komoly referenciákkal rendelkezünk

Szaktudás

Két évtizede fejlesztünk ERP-ket partnereinknek, közben csapatunkat is folyamatosan fejlesztjük

Érték

Sokkal többet nyújtunk, mint más számlázóprogramok és CRM rendszerek